Over ons

Op 13 juni 2011 zijn wij Wim (44), Patty (46) en Jeff (17) ons nieuwe leven in Frankrijk begonnen! Ik, Patty heb al jaren de droom om in Frankrijk te leven. En dat is nu echt gebeurd.

De liefde voor het leven in Frankrijk en de franse taal is gegroeid toen ik als tiener, au-pair in Frankrijk ben geweest. Na 20 jaar m'n eigen schoonheidssalon te hebben gerund in Nederland, is nu de tijd gekomen voor dit avontuur. En dat mag ik delen met mijn zoon Jeff en vriend Wim. Wim is na een aantal jaren zelfstandig makelaar ook toe aan een nieuwe uitdaging. In de zomer van 2010 hebben we huizen bezocht en ging bij Wim ook het bloed sneller stromen. De keuze is gevallen op de Auvergne. De rust, ruimte en authenticiteit gaf de doorslag. We voelden ons er heel snel thuis. Vooral de veel relaxtere levensstijl van de fransen spreekt ons erg aan. Meer tijd om te genieten van het leven. En natuurlijk de rust en ruimte, geen files meer!

Bij terugkeer in Nederland werd ook Jeff besmet met het "Frankrijkvirus " . Jeff die al jaren op de camping in Nederland zoveel mogelijk in het bos zit en van de natuur geniet werd nieuwsgierig naar het gebied van onze keuze, de Auvergne. Een bos van een paar honderd kilometer groot, om daarin te mogen wonen en leven. Dat vond hij helemaal geweldig! Dus zijn we in januari 2011 weer, maar nu met z'n drieën naar Frankrijk gegaan en hebben verder huizen bekeken. Dat ging zo voorspoedig, dat we eigenlijk heel snel ons huis hebben gevonden.

Om meer samen te zijn en te genieten van ons leven samen gaan we chambres d'hôtes (bed and breakfast) beginnen met wellness faciliteiten. We willen onze gasten graag in de watten leggen en een warm en huiselijk verblijf bezorgen. Het gevoel van rust en ruimte geeft zoveel vrijheid en dat willen wij u ook meegeven. Ik, Patty sta graag in de keuken om lekkere dingen voor onze gasten te bereiden. Samen zullen we zorg dragen dat de kamers er tip top uit zien. En het gehele onderhoud van huis en tuin (8000 vierkante meter) neemt Wim op zich. Dat moet geen probleem voor Wim opleveren, aangezien hij het hele huis inmiddels verbouwd heeft tot onze mooie en gezellige chambres d'hôtes . Jeff, heeft inmiddels de liefde in Nederland gevonden en woont dus weer in Nederland. 

Wij zullen u gastvrij ontvangen en hopen dat u een ontspannen en uitgerust verblijf bij ons zult hebben.

U bent dan ook van harte welkom bij La Maison du Chevalier!

Wim en Patty

2015award winner silver
Over ons