Het nieuwe spannende jaar!

Geplaatst op 25-01-2012  | Reacties (8)

Zo eindelijk zijn we er weer. Dit wordt voor ons een heel spannend jaar met veel nieuwe belevenissen. Waar we vorig jaar mee begonnen zijn, maken we af en dan de start van ons bedrijf. Het is best wel griezelig hoor, maar vol nieuwe energie en enthousiasme gaan we er tegen aan. Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat.

De kamers boven zijn klaar! Daar zijn we heel trots op , want ze zijn heel mooi geworden en dat is altijd maar afwachten. Wat je in je hoofd hebt, of dat het ook gaat worden. Beide kamers hebben een eigen balkon, waar je natuurlijk in de zomer heerlijk van een wijntje kan genieten. Kamer één is in naturel tinten en kamer 2 in blauw en wat romantischer.

Kamer een in naturel tintenDe badkamer van kamer een

Kamer twee is romantischerDe badkamer van kamer twee

En dan natuurlijk de nieuwe fosse. Die is inmiddels ook geplaatst en dat was een hele klus. Omdat het een nieuwe techniek is  en een groot formaat kwamen er veel mensen kijken.  Het was wel gezellig, de hele week Fifi  (Philip) met de koffie. En natuurlijk elke ochtend een handje schudden en bijkletsen.   Maar om 12 uur wordt er gelunched en om half twee weer begonnen.

De nieuwe fosseDe nieuwe fosse ligt bijna op haar plek

Er gebeurde heel wat in La Sauvanie. En daardoor bleef al het andere werk wel liggen natuurlijk. Hier de foto's van de fosse septic met een filtersystheem met cocosvezels. Waarna het water gezuiverd in de rivier terecht komt.   Inmiddels is  de timmerman begonnen met de nieuwe pui. Nu gaan wij weer aan de slag om de benedenboel klaar te maken.  Er is nog genoeg werk. Dus voel je je geroepen om langs te komen,  slapen kun je hier in ieder geval. Meewerken verplicht hihi.

Tot volgende keer. Liefs Patty, Wim en Jeff.

Reacties (8)

 1. Reactie van Ellen en Lex op 26-01-2012 om 10:32

  Hallo lieve mensen,

  Wat ziet het er geweldig uit en wat een werk hebben jullie verzet.
  Je had natuurlijk laatst verteld over alles waar jullie mee bezig zijn en het vele werk wat gedaan moet worden en als ik dan nu de foto's zie is al dat werk niet voor niets geweest. Erg sfeervol, prachtig.
  Het nodigt uit om eens langs te komen:).

  Veel liefs,
  Lex en Ellen

 2. Reactie van Rita en Robert op 26-01-2012 om 13:45

  Hai Wim,Patty en Jef,wat zijn jullie flink bezig geweest,die tank,kanonnen wat een klus.
  De slaapkamers zien er prachtig uit en die badder afdeling,toppie.
  Wanneer kan ik reserveren?
  Vindt het zo leuk om het vanaf hier te volgen hoe het gaat worden.
  De dagen worden al weer lichter ,nog een hoop te doen,maar gaat jullie lukken.
  Tot het volgende verslag,groetjes en liefs Rita en Robert.

  p.s. Robert heeft een nieuwe baan,dus wij gaan ons leven ook weer op de rit zetten!

 3. Reactie van Thomas op 30-01-2012 om 15:36

  Ziet er goed uit. wanneer kan ik boeken ?
  Super , ga zo door

 4. Reactie van Astrid v. B. op 31-01-2012 om 13:21

  Jee, wat zijn jullie druk geweest en nog natuurlijk.
  Wat een klus heh, maar het ziet er mooi uit.
  Zie nu alweer uit naar het nieuwe verslag en foto's.
  Groetjes vanuit een zonnig en eindelijk winters Haarlem.
  Astrid, Arjan en Laura

 5. Reactie van Suzanne, Marcus & Danique op 31-01-2012 om 15:46

  Hey Lieverds!!!

  Wauw wat hebben jullie alweer een hoop gedaan zeg!!
  Ziet er prachtig uit de kamers!!

  Kijk alweer uit naar het volgende verslag!

  Liefs van ons!!

 6. Reactie van Ella op 03-02-2012 om 22:29

  Ben gelijk gaan kijken na ons telefoontje en de kamers zien er inderdaad prachtig uit. Complimenten aan jullie allen!

  Veel liefs Ella
  PS Hans vond uiteraard de foto's van de septic tank het mooist ;)

 7. Reactie van René Wijnalda op 12-02-2012 om 15:59

  Hoi Patty, was gisteren op een emigratiebeurs en moest even aan jou denken, vind het maar knap hoe je het rooit. Bevalt het goed daar? Geen spijt van je stap? Laat mij eens weten waarom je zou gaan emigreren, voor- en nadelen.

  Hoor van je,
  groet René (Sportplazaclub Velsen)

 8. Reactie van Chris Vreugdenhil op 27-02-2012 om 16:57

  We, onze dochter van 6, Domininque en ik Chris zijn deze week bij Patty en Wim en natuurlijk Jef geweest om te klussen. Great time all the way. Uitermate gastvrij en prima kamers om uit te rusten van het werk. Ze maken er een droom om gasten het naar hun zin te maken en leven als de Fransen, gastvrij. Bedankt Wim en Patty en natuurlijk Jef voor jullie gastvrijheid.

Reactie toevoegen

 
 
 
Het nieuwe spannende jaar!