De website is online!!

Geplaatst op 09-04-2012  | Reacties (2)

Yes, de website is eindelijk online!! Het heeft wat langer geduurd dan we hoopten, maar hij is nu online en de boekingen kunnen binnenkomen.... We hebben ons inmiddels ook bij een aantal websites aangesloten. De naam is www.lamaisonduchevalier.nl. Laat ons weten wat jullie ervan vinden. Er is heel hard aan gewerkt. En wij zijn er erg trots op!

Natuurlijk is er deze maand ook weer veel gebeurd. Af en toe te veel om te bevatten. We hebben voordat we naar Nederland gingen de vloerverwarming aangelegd. En hij is vanmiddag aangesloten. Dat was heel spannend, want het bleek dat we geen goede egalisatie er op hadden gebruikt. Hij zou waarschijnlijk gaan scheuren... Maar gelukkig het werd lekker warm en niets is gescheurd! pff  Nu een poosje laten opwarmen en dan kunnen we tegels gaan kopen.

En... de muren zijn dicht!!! We hebben hard gewerkt om het af te krijgen en het ziet er gaaf uit. Begint wat te lijken nu. Ook  heeft Wim van het raam een deuropening gemaakt en dat is voor mij, die echt niet veel van klussen weet ongelooflijk. Wat ben ik toch trots op m'n vriendje.

De vloerverwarmingDe muren zijn (bijna) dicht

Dan zijn we dus ook nog naar Nederland geweest en hebben weer veel geregeld. We hoopten op een beetje vakantie, maar het was een race tegen de tijd.  Toch was het wel leuk om weer even terug in Nederland te zijn.  En ook hebben we natuurlijk wat vrienden en familie bezocht.

We hebben een hele mooie spa uitgezocht. Het word een bijzondere met extra massagemogelijkheden die zorgt dat onze gasten helemaal herboren vakantie kunnen vieren en genieten van een heerlijke tijd weg uit de drukte en alle verplichtingen. We  hopen dat de spa op tijd met de opening er kan zijn. Dat word 16 juni!  We hebben de burgemeester gevraagd of hij de opening wil komen doen. En dat wil hij. Dus nog iets meer druk, dat alles op tijd klaar moet zijn.  Maar je, dat heb je hè als je  een uitdaging aan gaat…….pfff

En toen we net terug waren, stond meteen de volgende verplichting op de stoep. Ik moet een stage volgen voor een drankvergunning (in het frans natuurlijk) en mag dan daarmee de drankvergunning aanvragen. Ik moest drie dagen naar Le Puy en Velay.  Maar gelukkig is dat binnen en loopt de aanvraag.

We hebben nog wat foto’s voor jullie van ons steeds mooier wordende huis.

 Nog een keer ons huis, maar dan dichterbij...Jeff met z'n tentje in ons eigen bos

Nou nu maar duimen dat alles goed blijft gaan. Lieve mensen, tot volgende keer weer.   XXX

Wim, Pat en Jeff

Reacties (2)

 1. Reactie van Thomas op 10-04-2012 om 05:53

  Ziet er allemaal super uit, ga nu ff jullie website bekijken.

  Succes verder.

  groetjes,
  Thomas

 2. Reactie van Rita en Robert op 11-04-2012 om 14:50

  Hallo Wim,Patty en Jeff,ziet er top uit de site en wat werken jullie hard.
  Mooie kamers en het huis staat er prachtig bij.
  Leuk dat de burgemeester jullie stulp komt openen,en heerlijk die spa,zie er naar uit.
  Succes verder en zal duimen dat alles goed blijft gaan.

  Liefs Rita en Robert

Reactie toevoegen

 
 
 
De website is online!!