Le Mariage......

Geplaatst op 13-05-2012  | Reacties (5)

Hallo lieve mensen, Hier weer een berichtje van ons. We zijn zo hard aan het werk, dat het er bijna niet van komt om iets te schrijven op de weblog. En dat is juist zo leuk, want dan zien wij ook wat we allemaal weer hebben gedaan. Deze maand is weer hard gewerkt.

De vloer zit er inmiddels in. De plinten gaan er morgen op.  Alle muren zijn gestuukt. En ik heb ook een muur gedaan, maar die wilde ik juist oud laten lijken en dat is prima gelukt. De eetkamer muur is lichtblauw met witte houten lambrisering. Eindelijk mag ik schilderen en de laatste afwerking doen. En dat is echt heerlijk om te doen.

Het leggen van de vloerPatty kan ook stucen

De keuken zit er bijna helemaal in. Alleen wachten we nog op het gasfornuis, maar met al die feestdagen deze maand , schiet het niet echt op. Dat levert de nodige stress op. Loslaten is dan makkelijk gezegd, alleen niet zo makkelijk gedaan. Ja, de laatste loodjes zijn echt zwaar. De wc beneden is ook af.  En het blijft overal stoffig. Als er weer iets klaar is wordt er even schoongemaakt , maar het heeft niet veel nut. Ik zal blij zijn als het klaar is allemaal en dat het even schoon blijft. 

Jeff druk aan het voegenDe keuken is bijna klaar

De eerste gasten hebben geboekt we zijn aangemeld bij een aantal websites. Dus het gaat echt gebeuren nu. En het is de bedoeling om het beneden klaar te hebben voor de 19 mei.  Dan komen er gasten, want wij gaan dan TROUWEN! Dus alles wordt ook in gereedheid gebracht voor ons feestje. We trouwen in de Mairie (gemeentehuis) van Marat, ons dorp. De burgemeester zelf zal ons trouwen. We zijn heel benieuwd hoe alles zal gaan.

Dus jullie begrijpen er moet ook voor zaterdag nog veel gebeuren. Natuurlijk moet alles af. Maandag komen de stoelen en we hebben een tafel laten maken. Alleen was het hout er niet op tijd, dus nu is die woensdag klaar en kunnen we hem dan ophalen. Das een uitdaging, hij is 3,40 lang!! En moet op  aanhanger van 2m  lang gehaald worden.

En dan moet er natuurlijk weer gemaaid worden, want ’t gras groeit inmiddels als kool. Het begint er nu allemaal weer heerlijk groen uit te zien. Daar kunnen we echt zo van genieten. Het is weer zo mooi hier, we voelen ons heel bevoorrecht dat we hier mogen wonen. 2 weken geleden heeft het zo gestormd dat er een aantal bomen zijn omgewaaid. Maar we hebben eigenlijk geen tijd om dat op te ruimen, dus dat komt later wel.               

Wim en Patty laten er geen gras over groeienHet is hier zo mooi!Stormschade...

Deze week gaan we alles afwerken en inrichten. De uitnodigingen zijn de deur uit, de ringen ophalen, het menu voor de gasten maken en voorbereiden. En natuurlijk alles lekker schoonmaken. En dan kan het feest beginnen!!

A la prochaine mes amies!

Reacties (5)

 1. Reactie van Thomas op 14-05-2012 om 12:05

  Dit is toch een geweldig jaar, opening, trouwen, SUPER !!!!
  Van harte gefeliciteerd alvast en ik wens jullie een onwijs mooie dag toe.
  Geniet ervan en tot v/d zomer, ik heb er zin in.

 2. Reactie van Rita en Robert op 14-05-2012 om 15:00

  De laatste loodjes wegen vaak het zwaarst maar het ziet er geweldig uit.
  Wij wensen jullie een super trouwdag toe en heel veel geluk samen.
  Echt een nieuw begin.
  Tot snel,groetjes en liefs Rita en Robert

 3. Reactie van Ellen en Lex op 14-05-2012 om 16:27

  Het ziet er weer top uit. Super om het komend weekend met eigen ogen te kunnen bekijken.
  Leuk hé, om "tot van de week" te kunnen zeggen.
  Veel liefs,
  Lex en Ellen

 4. Reactie van Astrid v. B. op 19-05-2012 om 18:36

  GEFELICITEERD met jullie huwelijk.
  Heel veel geluk gewenst van ons drietjes uit Haarlem.

  Nog ff doorbijten en dan gaat het echt gebeuren, jullie grote wens.
  Na een jaar hard ploeteren.
  Heel veel succes met alles en tot gauw/mails.

  groetjes
  Astrid Arjan en xxxx Laura

 5. Reactie van Ellen en Lex op 02-06-2012 om 13:48

  Lieve Patty, Wim en Jeff,

  Het ia alweer twee weken geleden dat we een paar zalige gezellige dagen bij jullie in 'La Maison du Chevalier' hebben gehad.
  Het was erg leuk om elkaar weer te zien en om jullie huis in het echt te bewonderen.
  En natuurlijk om bij jullie trouwdag aanwezig te zijn.
  De foto's van het huis waren al leuk om te zien maar in het echt is het nog mooier.
  Wat een vakman ben jij Wim dat je, uiteraard met grote hulp van Patty en Jeff, zo prachtig ideeen weet om te bouwen tot dit resultaat.
  Zeer sfeervolle en luxe afgewerkte kamers met eigen balkon en een prachtig uitzicht.
  En zeer belangrijk: Goeie bedden. We hebben zalig geslapen. Een gezellige ruimte beneden om te eten en te relaxen. Allemaal even sfeervol en in een prachtige omgeving.
  Binnenkort is jullie opening en we hopen dat de gasten zullen binnenstromen.
  Wij komen in ieder geval weer terug!

  Veel liefs,
  Lex, Lisa en Ellen

  P.S. De foto's van het feest komen binnenkort jullie kant op:).

Reactie toevoegen

 
 
 
Le Mariage......