Nog 4 dagen.....

Geplaatst op 11-06-2012  | Reacties (3)

Jaaa, nog vier dagen en dan is de opening. Dat wordt nog even hard er tegen aan. Onze bruiloft is alweer een paar weekjes geleden. Het was een heerlijke dag met veel gezelligheid en plezier. We hadden wat vrienden over uit Nederland en die hebben geholpen alles op tijd af te krijgen voor een mooie dag. Bloemetjes in de bakken langs de oprijlaan boodschappen doen en al het eten voorbereiden. Het was erg gezellig zo'n groot "gezin".

We hadden precies zon op het moment van  de plechtigheid bij het de Mairie. Daar stonden wat buren en vrienden ons al op te wachten. De burgemeester was met sjerp en deed zijn praatje. En toen werd er gelukkig JA gezegd, en zijn we getrouwd!  We hebben een echte balkonscène gedaan, met zoen en nu zijn we echt meneer en mevrouw van de Ridder!

Daarna samen met Champagne getoast en natuurlijk een franse lunch. Rond vieren kwam de visite en hebben we tot in de kleine uurtjes gefeest en vielen daarna moe maar voldaan in bed. En we hebben genoten!  Allemaal bedankt voor een heerlijke dag! xxx

Meneer en mevrouw Van de RidderZo zijn we goed te vindenDe skihut

Ja en dan na een dagje rust weer keihard "au boulot" aan het werk dus. Want de derde kamer moet wel af voor de opening en dat is al over 3 weken. Nu dus nog maar 4 dagen. Helaas kregen we nog een vervelend bericht van een hele ziek opa waar we nog naar toe zijn geweest in Nederland. Inmiddels is opa overleden, maar we waren gelukkig nog op tijd om dag te zeggen. Na terugkomst uit Nederland dus nog een tandje extra bijzetten.

We werken hard en er moeten ook nog uitnodigingen gemaakt en verstuurd. En we willen wel dat jullie ons makkelijk kunnen vinden, dus hebben we wegwijzerborden laten maken. Die moeten dus opgehaald en geplaatst worden. Vanuit onverwachte hoek kwam hulp. Henk van de franse cursus bood zijn hulp aan en dat hebben dankbaar aangenomen. Henk en Jeff hebben een hele week aan het tuinhuis " de skihut" gewerkt. Er komt nog een buitenhaard in  zodat je daar heerlijk knus kan vertoeven met een lekker wijntje en hapje erbij.

Er is weer beton en egalisatie gestort. Alles gaat steeds makkelijker als je het inmiddels voor de vierde keer doet. Omdat het oude leidingen zijn, lekken sommige leidingen erg makkelijk. Dus weer twee keer achter elkaar naar Ambert omdat  er met verschillende maten pijp is gewerkt. Af en toe.....pffff Maar ja, we gaan gewoon rustig door en het komt vanzelf wel af.

Gewitte murenGetegelde douche

Vandaag hebben we getegeld en de muren gewit.   Vandaag hebben we getegeld en de muren gewit. Morgen het behangetje en de badkamer aftegelen. We hopen donderdag de vloer te kunnen leggen En dan kunnen de bedden naar beneden en opgemaakt. Dus, Het zou moeten lukken op tijd de kamer af te hebben.  Dan weer de boodschappen en hapjes maken en zijn we klaar voor de opening.  We zijn heel benieuwd hoe dat weer gaat worden natuurlijk. Maar wij hebben ons best gedaan en genieten nu al van dat het straks allemaal af zal zijn.

Volgende week is alle druk voorbij en kunnen we afmaken wat nog niet af is. De aankleding en de puntjes op de i. Dan zijn we één jaar hier in Frankrijk en hebben we een mooie klus geklaard.  Wij zijn er trots op.

Wim , Pat en Jeff

XXX

Reacties (3)

 1. Reactie van Thomas op 12-06-2012 om 06:26

  Gecondoleerd met opa,en gefeliciteerd met jullie huwlijk,ziet er goed en gezellig uit, nog 7 weken dan stap ik op de motor jullie kant op, kan bijna niet wachten, heb er zin in.Veel plezier met de opening.

 2. Reactie van Rita en Robert op 12-06-2012 om 18:55

  Hai Wim,Patty en Jeff,gecondoleerd met het verlies van Opa.  Wat een energie hebben jullie en het wordt prachtig.Leuk die skihut en gezellig plekje.

  En zoveel nog gedaan na jullie huwelijksdag,leuk dat de burgervader dat deed,zal heel apart en intiem zijn geweest.

  Goed dat jullie die borden plaatsen want vaak zoek je je eigen het leplazerus in Frankrijk om iets te vinden.

  Heel veel succes nog de komende dagen en een spetterende opening.  Groet en liefs Rita en Robert

 3. Reactie van Rene en Gerda Schouten op 07-07-2012 om 17:58

  Hallo Patty Wim en Jeff  Wat ziet het er prachtig uit dat is heel veel werk geweest.Wat leuk zeg dat jullie zijn getrouwd gefeliciteerd.En gefeliciteerd met de opening was het gezellig .Ik wens jullie heel veel geluk met elkaar tot  Groetjes Rene en Gerda Schouten

Reactie toevoegen

 
 
 
Nog 4 dagen.....