Gearriveerd in "la douce France"

Geplaatst op 04-07-2011  | Reacties (4)

Zo we zijn gearriveerd en bijna alles is uitgepakt. De reis en overdracht van het huis zijn goed verlopen. En de verhuizing ook. Inmiddels hebben wij ook weer tv en telefoon (vast en mobiel) en we hebben sinds vrijdag internet. Dus eindelijk kunnen we jullie weer op de hoogte brengen van onze belevenissen.

Ik kan jullie zeggen daar gaat heel wat tijd in zitten, want alles is toch wel een stukje rijden. De bakker is 10 min, maar voor een bricot lage (Gamma) moeten we toch wel een kwartier of half uurtje in de auto. Dat is zeker geen straf hier, want de natuur en de wegen zijn prachtig hier om doorheen te rijden. Kost alleen wat tijd.

Vorige week zijn ook de grasmaaimachines gebracht. Jaa, wel 2 stuks, want we hebben veel hoogteverschil en daar moet je met een debroussalleuse mee te werk gaan. Dat is een handmaaimachine met de bezinemotor op je rug. Heel stoer! En de ander is een tracteur, of te wel een zitmaaier. Daar wil Jeff natuurlijk ook wel mee rond crossen.... En ik heb de bloemetjes buitengezet, want er moeten natuurlijk wel gezellig bloemen langs de oprijlaan staan.

De salon(woonkamer) is toch ook maar wat aangepakt, want vloerbedekking op plafond, muur en de vloer is wel wat veel van het goede! Het is nu een heel gezellig huisje en we vermaken ons hier prima. Zowel binnen als buiten, waar onze tuinmeubelen erg mooi in de prachige tuin uitkomen. Het is een grote heerlijke droom waarin we nu mogen leven.

Dat is het weer voor nu, à la prochaine!

Reacties (4)

 1. Reactie van Ellen en Lex op 05-07-2011 om 20:37

  Hoi lieve mensen,
  Leuk om weer eens wat van jullie te lezen en fijn te lezen dat het goed met jullie gaat.

  veel liefs,
  Lex en Ellen

 2. Reactie van Thomas op 06-07-2011 om 06:46

  Ziet er leuk uit, kan Wim niet gewoon met een handmaaier maaien, gewoon lopen achter zo'n duwding.
  Leuk om weer nieuws van jullie te lezen.

  Succes en veel plezier.

 3. Reactie van Rita en Robert op 07-07-2011 om 07:47

  Hai Frankrijk bewoners.
  Ziet er allemaal top uit en fijn dat het allemaal goed is gegaan.
  In Frankrijk zijn afstanden vrij normaal,dat zal even wennen zijn.
  Nu even lekker genieten en acclimatiseren en dan de plannen uit gaan voeren.
  We blijven jullie volgen.

  Groetjes en liefs Rita en Robert

 4. Reactie van Margreet & Nico op 25-07-2011 om 19:54

  Lieve Patty,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heeft Jeff een lekkere taart voor je gebakken. Leuk om te lezen dat alles daar naar wens lijkt te gaan. Zou je ons jullie nieuwe contactgegevens willen mailen?

  Groetjes,

  Margreet & Nico

Reactie toevoegen

 
 
 
Gearriveerd in