Het eerste seizoen!

Geplaatst op 25-09-2012  | Reacties (3)

Ons eerste seizoen was heerlijk! Het is drukker geweest dan we hadden gedacht. We hebben gezellige gasten gehad en veel plezier beleefd. Van een gitarist 's avonds bij de koffie tot gasten die plannen hebben om hier te komen trouwen. Gasten die het zo naar de zin hebben dat ze niet meer verder willen. En andere gasten die hun vrienden bellen om op doorreis hierlangs te komen: "kom langs, het is hier echt genieten"!

Thomas die op de Harley uit Nederland is gekomen en niet meer weg wilde. Het luxe leven van toeren op de motor, leuke stadjes bezichtigen en s'avonds lekker aanschuiven met andere gasten en natuurlijk het lekker eten.

Het is echt super om dit met mensen te kunnen delen. Lieve mensen die ook een bedrijf in Noorwegen willen beginnen. Wat ontzettend gaaf is om allemaal aan te horen. Maar ook een stel uit Frankrijk en Nederland dat elkaar via internet ontmoette en nu gelukkig gerouwd is. En niet te vergeten natuurlijk de gasten die we ontmoet hebben toen we bij een camping waren om kennis te maken. Zij waren de dag ervoor gestrand  met de auto en dat werd zo belabbert opgelost dat ze het best zat waren. Nadat ze s'avonds vertrokken om naar het zuiden te gaan, kwamen ze na een poosje alweer terug naar die camping, waar wij nog zaten. En vroegen of ze bij ons mochten slapen...   Ze waren het zo zat allemaal en wilde nu graag een comfotabel  warm bed en even rust. Het was een bijzonder en hele leuke ervaring. Ze kwamen nb ook nog uit Haarlem, dat schept natuurlijk een band!

Wat ook heel leuk was, waren de oudklanten van de salon en bekenden uit Nederland. Dat was echt een klein feestje!  Dus ja, wij genieten van ons nieuwe leven hier met al dit soort belevenissen. We hopen dat  we volgend jaar weer bekenden zullen ontvangen en het  jullie naar de zin  kunnen maken. In ons gastenboek kunnen jullie de reacties lezen

Aan het eind van het seizoen hadden we tijd om toeristische dingen te ondernemen. oa een gafe wandeling naar een rots met uikijkpunt en naar het middeleeuwse dorpje Olliergues. Naar het kasteel Murol met heus riddergevecht.
Het weer deze zomer was heerlijk, veel zon en genoeg warmte, dus het zwembad met fantastisch uitzicht was een welkome afwisseling.

Rocher de la Volpie     Rocher de la Volpie 2     Olliergues     Olliergues

Chateau Alteribe                              Chateau Murol

Nu het eerste hoogseizoen erop zit, is het weer tijd voor de houtvoorraad. We hebben net weer 16 m3 hout gekocht, wat natuurlijk weer gehakt en geklieft moet worden. En opgestapeld in het houthok. We hebben genoeg voor een strenge winter vol sneeuw! Als dat weer klaar is, gaan we de nieuwe plannen voor volgend seizoen inplannen en op de website plaatsen. In Oktober zullen we een paar weken in Nederland zijn, om voor Glenn, mijn zoon in Nederland zijn nieuwe appartement op te knappen. Dus dit jaar zal de verbouwing hier iets anders lopen. 

Dat is het weer voor deze keer, à la prochaine!

Wim ,Pat en Jeff

Reacties (3)

 1. Reactie van Astrid van Beusekom op 25-09-2012 om 20:55

  Hai, hier ben ik weer. Alles werkt. Ook het gastenboek. Wat leuk om te lezen dat jullie gasten het zo naar hun zin hebben gehad.

  We hopen dat jullie volgende maand een gaatje in jullie agenda kunnen prikken om eventjes deze kant op te komen.  xxx uit een stormachtig Haarlem

  Astrid Arjan en Laura

 2. Reactie van Rita en Robert op 26-09-2012 om 17:11

  Hai Wim,Patty en Jeff  Heel fijn dat jullie zelf genoten hebben van je werk en dat het drukker is geweest dan jullie verwacht hadden.

  Ook nog gestrande reizigers geholpen,toppie hoor!

  Nu heerlijk genieten van jullie welverdiende vrije tijd,en de hout voorraad op peil brengen is een must.

  Leuk dat jullie Nederland even aan met het goede doel Glenn even te helpen.

  Krijgen jullie van de winter ook gasten die op wintersport gaan?  Groetjes en liefs uit Santpoort-Noord.

 3. Reactie van Thomas op 11-10-2012 om 17:49

  Hey Jeff,Patty en Wim Leuk om te lezen dat jullie zo'n goed 1e seizoen hebben gehad, en alle gasten waaronder ik ook zo enorm genoten, ik las net van de gast met de gitaar die s'avonds speelde, ik droomde gelijk weer even weg naar die gezellige avond.  Op naar zo'n 2e seizoen  Groetjes Thomas

Reactie toevoegen

 
 
 
Het eerste seizoen!