Over ons

Sinds 20 oktober 2022 zijn wij, Robert-Jan en Ellen de nieuwe trotse eigenaren van La Maison du Chevalier en gaan wij onze droom waarmaken en gaat ons nieuwe leven in Frankrijk beginnen!
We hebben er zin in!!
Wij nemen het stokje over van Patty en Wim die La Maison du Chevailer tot een droomhuis hebben gemaakt, ons droomhuis, waarin we hopelijk de komende jaren nog heel veel gasten kunnen laten meegenieten van ons huis, de omgeving en ze ook heerlijk kunnen verwennen met de gerechten uit onze keuken.
Hoe zijn we in de Auvergne beland?
Net als zovelen zijn we door de Corona en alle maatregelen die daarmee samenvielen tot de conclusie gekomen dat we het toch wel erg prettig vonden om meer samen te zijn.
Ik, Ellen, zat 3 dagen per week op kantoor en had in de avonduren en de andere 2 dagen, een schoonheidssalon aan huis. Robert-Jan was bedrijfsleider bij een restaurant en was vaak s avonds en in het weekend aan het werk. Daardoor zagen wij elkaar niet heel veel. Juist door Corona, toen alle restaurants en ook de schoonheidssalons moesten sluiten kwamen we meer samen thuis te zitten. Dit was voor ons heel fijn. Hierdoor besloten we toch eens te gaan kijken of we niet samen iets konden gaan beginnen. We hebben natuurlijk alle afleveringen van Ik Vertrek en Het Roer Om gezien en wisten vooral dat we iets moeten vinden wat voor ons helemaal goed voelde en wat bij ons zou passen.
Via een omweg van 1 x Portugal en 5 x Oostenrijk, zijn we in Frankrijk beland. In eerste instantie zagen we een chambre d’hotes in de buurt van Limoges, helaas ging deze net aan ons neus voorbij en toen ik net de moed wilde opgeven zei Robert-Jan tegen mij.. kijk hier eens naar… en zo kwamen we bij La Maison Du Chevalier terecht. Ons eerste contact met Patty en Wim was meteen warm en hartelijk en ook bij ons bezoek en de bezichtiging van het huis voelde alles meteen goed. We waren gelijk verliefd op het huis en de prachtige omgeving en zijn nog steeds heel erg blij dat Patty en Wim ons de voorkeur gaven om het huis van hun te kopen. We gaan nu eerst onze eigen spulletjes allemaal even een plaatsje geven en nog heel even genieten van het huis en de omgeving, zodat wij u straks ook alle mooie plekjes kunnen wijzen en vertellen wat er allemaal te beleven valt in de buurt van ons mooie huis.

Vanaf 1 mei 2023 gaan wij ons huis openstellen voor gasten en nodigen wij u uit om een verblijf bij ons te boeken.

U bent dan ook van harte welkom bij La Maison du Chevalier!

Groetjes Robert-Jan en Ellen