Tarieven 2023

U kunt reserveren per e-mail of telefoon. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag met een reserveringsbevestiging. Wij maken uw reservering graag definitief nadat wij uw aanbetaling van 50% van het totale bedrag per bank (met een minimumbedrag van één overnachting) in goede orde hebben ontvangen. En deze ontvangst per mail aan u hebben bevestigd. Bij uitchecken kunt u het restant bedrag contant betalen.

Gastenkamers

Tarief per nacht 1 nacht vanaf 2 nachten 1 nacht hoogseizoen* vanaf 2 nachten hoogseizoen*
Tweepersoonskamer € 95,- € 85,- € 105,00 € 95,00
Driepersoonskamer € 135,- € 120,- € 145,00 € 130,00

* Hoogseizoen Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus.

Belasting niet inbegrepen in de prijs. De toeristenbelasting bedraagt € 0,70 per persoon per nacht. U kunt contant betalen. Wij accepteren geen creditcards.

Annuleringsregels

Annuleringen kunnen voorkomen en zijn voor u als gast als voor ons onaangenaam. Om misverstanden te voorkomen gelden bij ons de volgende annuleringsvoorwaarden. Tot twee maanden voor de aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren door een telefoontje (en daarna een bericht sturen). Daarna ontvangt u binnen 3 dagen een annuleringsbevestiging en wordt uw betaling teruggestort (minus 10% annuleringskosten over de verschuldigde huursom met een minimum van € 90,00). Als u annuleert binnen de laatste twee maanden voor uw aankomstdatum, vindt er geen restitutie plaats. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reserveren