Tarieven 2021

U kunt reserveren per e-mail of telefoon. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag met een reserveringsbevestiging. Wij maken uw reservering graag definitief nadat wij uw aanbetaling van 50% van het totale bedrag per bank (met een minimumbedrag van één overnachting) in goede orde hebben ontvangen. En deze ontvangst per mail aan u hebben bevestigd. Bij uitchecken kunt u het restant bedrag contant betalen.

Chambres d’hôtes

Tarieven per nacht 1 nacht Vanaf 2 nachten
Tweepersoons kamer € 95,- € 85,-
Driepersoons kamer € 135,- € 120,-
Extra bed in kamer voor 3 personen € 25,- € 25,-
     

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 0,50 per persoon per nacht.
U kunt bij ons contant betalen. Wij beschikken niet over pin- of creditcard faciliteiten.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringen komen wel eens voor en zijn zowel voor u als gast als voor ons onaangenaam. Om misverstanden te voorkomen gelden bij ons de volgende annuleringsvoorwaarden:
Tot twee maanden voor de aankomstdatum kunt u uw reservering middels een telefoontje (en vervolgens een mailbericht) ongedaan maken. Na uw annulering ontvangt u binnen 3 werkdagen van ons een bevestiging en wordt uw betaling teruggestort minus 10% annuleringskosten over de verschuldigde huurprijs (met een minimum van € 90,-). Bij een annulering in de laatste twee maanden voor uw aankomstdatum bent u de gehele huursom verschuldigd.
Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Gîte du Chevalier

Tarieven per week  
2 januari - 30 april (laagseizoen) € 495,-
1 mei - 25 juni (middenseizoen) € 595,-
26 juni - 3 september (hoogseizoen) € 695,-
4 september - 5 november (middenseizoen) € 595,-
6 november - 17 december (laagseizoen) € 495,-
18 december - 7 januari 2022 (hoogseizoen) € 695,-
   

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 0,50 per persoon per nacht.

Betaling van de huurprijs

Voor iedere reservering moet 50% van de huurprijs worden aanbetaald. Deze aanbetaling moet binnen 13 dagen na de factuurdatum door de verhuurder ontvangen zijn. Het restant moet uiterlijk 6 weken voor de aanvang van het verblijf in de vakantieaccommodatie door de verhuurder zijn ontvangen. Indien de reservering minder dan 6 weken voor de aanvang van de huurperiode plaats vindt, dan dient betaling van de volledige huurprijs per ommegaande plaats te vinden.

Annulering door de huurder

Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om eventueel een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Elke annulering moet schriftelijk of per e-mail aan de verhuurder worden gemeld.
De verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van annulering door de huurder:

  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: 12% van de huur
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huur.
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huur. annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huur.

Indien de huurder geen gebruik maakt van de vakantiewoning of deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen enkele restitutie plaats vinden.